Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal masculin Amânat de coronavirus, turneul Final Four al Cupei României se va disputa tot la Constanța

ro

26 Mar, 2020 00:00 1832 Marime text

Criza coronavirusului, care a dus și la oprirea pe termen nelimitat a competițiilor de handbal din România, a amânat și disputarea turneului Final Four al Cupei României, la masculin, care ar fi trebuit să se desfășoare la Constanța, pe 4 și 5 aprilie a.c.

Noua dată nu se cunoaște deocamdată, dar, după cum a precizat Ionuț Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud Constanța, turneul va fi găzduit tot de orașul de la malul mării. „Avem confirmarea federației că turneul se va juca la o dată ulterioară, tot la Constanța. Deocamdată, băieții se pregătesc individual, fiecare acasă, până la reluarea campionatului“, a declarat Ionuț Stănescu, potrivit site-ului oficial al clubului.

Turneul Final Four s-a ținut la Constanța și în 2018, trofeul fiind cucerit atunci de HC Dobrogea Sud, care se află şi acum printre cele patru formaţii din careul de aşi. În ediția actuală, în semifinale se vor juca meciurile HC Dobrogea Sud - Poli Timişoara şi Dinamo - CSM Bacău, câştigătoarele urmând să se întâlnească apoi în finală. Deţinătoarea trofeului este Poli Timişoara, echipa pe care HCDS a învins-o în ultimul act din 2018, cucerind astfel în premieră Cupa României.    
Liga Națională a fost întreruptă după etapa a 23-a. Aflată pe locul patru în clasament, cu 42 de puncte, echipa de pe litoral mai are de disputat trei meciuri din sezonul regulat, cu CSM Reșița (locul 14, ultimul, cu 10 puncte) - în deplasare, cu CSM Bacău (locul 10, cu 25 de puncte) - acasă și cu Steaua (locul 6, cu41 de puncte) - în deplasare.

Clubul Dobrogea Sud s-a declarat solidar cu campania inițiată în lumea sportului constănțean, pentru strângerea de bani, din donații, în lupta contra Covid-19. „Ne alăturăm și noi campaniei. Suntem solidari cu această cauză. Vom dona în nume personal, cei care fac parte din acest club, pentru a susține lupta împotriva coronavirusului. Vreau să fac un apel la fanii noștri, la constănțeni și la toți românii să respecte regulile impuse de autorități. Este foarte foarte important! Cât mai mult să stăm în casă pentru a preveni râspândirea acestui virus“, preciza Ionuț Stănescu, atunci când a demarat campania.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:

HC Dobrogea Sud acasă Extrema Vencel Csog tânjește după antrenamentele cu echipa și după o Sală a Sporturilor plină

„Ne bucurăm că a ieșit cum ne-am dorit“ Victoria HC Dobrogea Sud cu Dunărea Călărași, cadoul perfect pentru Gabriel Ilie

 
 
 
 
     
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii