Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gala Bellator 241, din SUA, în care ar fi trebuit să lupte și constănțeanul Ion Pascu, nu s-a mai disputat

ro

17 Mar, 2020 00:00 1764 Marime text

Partida dintre constănțeanul Ion Pascu și americanul Mark Lemminger, care ar fi trebuit să se dispute în SUA, în gala Bellator 241, nu s-a mai desfășurat, după ce întregul eveniment a fost anulat, din pricina crizei coronavirusului.
 
Originar din Constanța, dar stabilit în București, Ion Pascu este cel mai tare luptător român de MMA și se pregătește în Irlanda, în cea mai cunoscută sală de arte marțiale mixte din lume, SBG Ireland, alături de celebrul Conor McGregor. Supranumit „Bombardierul“, Ion Pascu a totalizat până acum 18 victorii și zece înfrângeri la categoria semimijlocie. Cel pe care ar fi trebuit să-l întâlnească în gala Bellator 241, Mark Lemminger, are zece victorii și un eșec. În contextul crizei coronavirusului, inițial se stabilise ca gala să se dispute fără spectatori, iar, cu puțin timp înainte de a începe, s-a luat decizia de a nu se mai desfășura.
 
„Eu eram foarte antrenat pentru meci. Am avut o pregătire extraordinară. Ieșea o partidă super. Îmi pare rău că nu s-a mai disputat, dar asta e situația. Cu câteva ore înainte să plec spre meci, cei de la Bellator au anunțat că au anulat gala. Cu o zi în urmă, se luase decizia de a se ține evenimentul, dar fără public. Pentru sportivi, după sacrificiile pe care le-au făcut, a fost foarte greu să se anuleze. E foarte greu să te împaci cu această idee. Însă, având în vedere situația din lume, s-au luat măsurile cuvenite“, a declarat Ion Pascu.
 
Acesta a ajuns apoi lângă familie și s-a liniștit. „Și deodată am uitat că am stat o lună în pregătire departe de familie, pentru un meci care s-a anulat cu trei ore înainte să înceapă, categorie făcută și multe alte sacrificii, un zbor cu tot cu escală de aproape 30 ore! Într-un final toate bune!“, a punctat „Bombardierul“.
 
Sursa foto: Facebook (Ion Pascu MMA)
 
Citește și:
 
„Bombardierul“ Ion Pascu va lupta în Bellator 241, în SUA, cu Mark Lemminger
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii