Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalist la CS Medgidia Din ce își ia o motivație în plus Daniel Dogaru în antrenamentele de acasă. Mesajul din sufragerie! (galerie foto)

ro

24 Apr, 2020 00:00 3136 Marime text

Fotbaliștii de la CS Medgidia, formație din seria secundă a Ligii a 3-a, continuă pregătirea la domiciliu, în așteptarea revenirii la antrenamentele normale, alături de colegi, dar și la meciurile oficiale.

Pe pagina de Facebook a CS Medgidia sunt postate curent filmulețe cu pregătirea de acasă a sportivilor clubului, iar din peisaj nu lipsesc nici fotbaliștii, ultimii trei prezentați fiind George Bîrsănel, Daniel Dogaru și Silviu Moise. „Pandemia nu-l ține pe loc pe fotbalistul George Bîrsanel! Știe că mișcarea e cheia succesului pentru minte și trup! Iar zâmbetul, cel mai bun accesoriu!“, se spune despre Bîrsănel.
„Fotbalistul Daniel Dogaru nu se abate în nicio zi de la antrenament. Imaginile de la televizor cu meciurile de fotbal îi dau și mai multă motivație să facă mișcare. «Sper să mă întorc cât mai repede în teren», este mesajul fotbalistului din sufragerie“, sună descrierea antrenamentului lui Dogaru. „Patul de acasă este acum elementul «cheie» pentru exercițiile zilnice pe care le face fotbalistul Silviu Moise. O saltea tare și putin «zvâc» îi mențin lui Silviu abdomenul în formă!“, se arată pe pagina de Facebook.
Totodată, portarul CS Medgidia, Valentin Dumitrică, și-a serbat ziua de naștere, el împlinind 37 de ani. „Ii spunem «La multi ani» cu bucurii lui Valentin Dumitrică! Să-ți păstrezi mereu, Vali, zâmbetul cu care ne-ai obișnuit!“, a fost mesajul clubului.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

Citește și:

Îi spun „Daniel-san“, ca în „Karate Kid“! Daniel Dogaru, gol din scăriţă, în Anglia, contra echipei Wellingborough (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii