Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Cîțu Restaurantele și hotelurile ar putea fi deschise la capacitate 100% pentru persoanele vaccinate, de la 1 iunie

ro

04 May, 2021 11:50 1372 Marime text
  • Premierul Florin Cîțu a făcut declarații de presă astăzi, la Palatul Victoria.
De la 1 iunie, restaurantele și hotelurile ar putea fi deschise la capacitate 100% doar pentru persoanele vaccinate, dacă atingem 5 milioane de persoane imunizate. 

„Este clar că putem vorbi de fără mască pe plaja, de exemplu, fără mască dacă mergem la munte, în drumeție, dar putem să vorbim și de facilități pentru persoane vaccinate.

Putem să vorbim, de exemplu, despre restaurante care pot să ajungă la capacitate 100%, cu persoane vaccinate, la interior. Putem să vorbim despre evenimente private care pot fi deschise doar pentru persoane vaccinate.

Vom avea aceste evenimente pilot în București și în Cluj. Eu sunt sigur că rezultatele sunt bune și putem să ne gândim la astfel de evenimente”.


Întrebat despre posibilitatea renunțării la masca de protecție în exterior, acesta a spus că nu se poate vorbi încă despre acest lucru.


„Deocamdată, nu. Așteptăm 1 august pentru acest lucru. Depinde cum se mișcă lucrurile”. 


Premierul a anunțat o vizită la Constanța pentru a se întâlni cu operatorii economici. 

„Voi avea o discuție cu operatorii economici, în special cu cei din zona estivală, pentru că aș vrea să văd mai multă reponsabilitate. Au fost câteva elemente în weekend care nu mi-au plăcut, dar bineînțeles, cei mai mulți au respectat”.  


Sursă foto: Facebook.com / Florin Cîțu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii