Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Cîţu, la redeschiderea şcolilor „Depinde de noi toţi să avem un an şcolar fără probleme“ (video)

ro

08 Feb, 2021 10:43 1134 Marime text
  • Premierul Florin Cîţu a transmis că este important să respectăm ceea ce președintele Klaus Iohannis a spus de la începutul acestei pandemii: să purtem mască, să folosim dezinfectant și distanțarea socială. 
Premierul Florin Cîţu a declarat, astăzi, odată cu redeschiderea şcolilor, că autorităţile monitorizează situaţi şi că depinde de noi toţi ”să avem un an şcolar fără probleme”.

"Astăzi reîncepe școala, moment de bucurie pentru copii, pentru profesori. Știu și eu, când eram copil, prima zi de școală era cea mai fericită. Suntem foarte atenți să vedem cum evoluează situația.

Este important să respectăm ceea ce președintele Klaus Iohannis a spus de la ]nceputul acestei pandemii: să purtem mască, să folosim dezinfectant și distnțarea socială. Depinde de noi toți să avem un an școlar fără probleme.

Fac un apel către părinți: când observăm simptome ca de gripă la copii este recomandat să rămână acasă. Vom monitoriza acest lucru și în școli, dar fără implicarea părinților acest lucru nu se poate face", a transmis premierul Cîțu.



Sursa video: Facebook/ Florin Cîțu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii