Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Cîțu „Eu spun că a avea certificatul verde pentru orice activitate economică este un pas important şi ne gândim la acest lucru“ (video)

ro

14 Oct, 2021 16:07 1780 Marime text
  • Florin Cîțu a declarat că a avea certificatul verde pentru orice activitate economică este un pas important.
Premierul interimar Florin Cîţu a declarat, astăzi,  că, dorește introducerea obligativităţii certificatului verde inclusiv pentru magazine.

Cîțu a avut o discuţie cu ministrul interimar al Sănătăţii în vederea impunerii certificatului verde în cazul oricărei activităţi economice.

Acesta a subliniat că autorităţile au în vedere alte măsuri pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

El a fost întrebat, la Palatul Victoria, dacă autorităţile iau în calcul carantinarea Capitalei, având în vedere rata ridicată de infectare cu noul coronavirus.

Nu, în acest moment, nu luăm această măsură.
Un lucru pe care l-am discutat cu domnul ministru al Sănătăţii a fost acela de a impune sau de a cere certificatul verde pentru toate activităţile pe care le avem în România, la orice activitate unde intrăm în contact cu persoane să avem acest certificat verde, activităţi economice.
Şi, dacă dorim în continuare să avem economia deschisă, cred că este o măsură care ar ajuta foarte mult.
Nu am discutat, încă, despre a reduce numărul orelor de funcţionare în weekend, acest lucru nu s-a discutat, dar ne uităm la toate măsurile.

Eu spun că a avea certificatul verde pentru orice activitate economică este un pas important şi ne gândim la acest lucru, a afirmat Cîţu, după şedinţa de Guvern.

 
Prim-ministrul a precizat că doreşte ca această măsură să fie introdusă cât mai rapid şi să fie aplicată şi în hipermarketuri, magazine.

Întrebat dacă introducerea obligativităţii certificatului verde inclusiv pentru magazine nu ar însemna o restricţionare a accesului cumpărătorilor, Cîţu a spus:

Asta nu este restricţionare, este doar o triere










 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii