Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul. Lupta contra coronavirusului Virgil Ghiță - „Suntem determinați să nu lăsăm frica și ignoranța să ne doboare!“

ro

21 Mar, 2020 00:00 3133 Marime text

FC Viitorul lansează noi apeluri la responsabilitate și unitate în lupta contra coronavirusului. După președintele clubului, Gică Popescu, și fundașul Virgil Ghiță, internațional de tineret al României, a prezentat un mesaj, filmat acasă.

„Suntem determinați să nu lăsăm frica și ignoranța să ne doboare! Împreună vom trece peste această perioadă grea, respectând întocmai sfaturile autorităților. Îmi pasă, deci stau acasă. Fă-o și tu!“, a spus Virgil Ghiță.

„Trebuie să ne adaptăm noilor circumstanțe, să învățăm să ne reconsiderăm programul și să privim aceste dificultăți ca pe noi oportunități. Astfel, deși jucătorii noștri nu vor putea desfășura antrenamentele cu care și-au obișnuit corpul, se focusează pe reinventarea programului zilnic de acasă care să îi țină în formă!“, se arată pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral.
În condițiile în care competițiile fotbalistice din României au fost oprite, la toate nivelurile, în urma pandemiei de coronavirus, au pauză și fotbaliștii de la FC Viitorul, ocupanta locului întâi în turneul play-out al Ligii 1. Totodată, Academia de Fotbal Gheorghe Hagi a sistat de săptămâna trecută antrenamentele tuturor grupelor de copii și juniori. Activitatea este suspendată pe perioadă nedeterminată.


Citește și:

Lupta contra coronavirusului Gică Popescu - „Pentru că iubesc viitorul, îmi pasă de prezent, deci stau acasă. Fă-o și tu!“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii