Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Epidemia de coronavirus Vești de la FC Farul Constanța. Care e cel mai optimist termen pentru reluarea competițiilor interne

ro

18 Mar, 2020 09:36 1957 Marime text
În condițiile în care competițiile sportive, deci și cele fotbalistice, de pe teritoriul României sunt oprite momentan, jucătorii de la FC Farul Constanța continuă pregătirea individuală.  

După ce a anunțat inițial că toate competițiile fotbalistice de pe teritoriul României sunt suspendate până pe 31 martie din cauza epidemiei de COVID-19, Federația Română de Fotbal a comunicat apoi că această situație va dura cel puțin până la ridicarea stării de urgență instituită în țara noastră.

Luându-se în calcul și perioada de readaptare la efort, cel mai optimist termen pentru reluarea meciurilor din competițiile interne este 22 aprilie.

În aceste condiții, conducerea clubului nostru și stafful tehnic au decis ca jucătorii să continue pregătirea individuală, urmând ca, în funcție de felul în care va evolua situația, să se stabilească o dată clară pentru reluarea antrenamentelor colective.

Urăm tuturor multă sănătate și le transmitem să urmeze recomandările autorităților și să evite pe cât posibil deplasările, în special în spațiile aglomerate!, se arată pe site-ul oficial al FC Farul.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (FC Farul Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii