Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„E nevoie de noi, e nevoie de toți!“ Și BC Athletic Constanța s-a alăturat celor care au donat în lupta contra coronavirusului

ro

02 Apr, 2020 00:00 1854 Marime text

Oficialii Baschet Club Athletic Constanța fac un apel pentru sprijinirea luptei din spitalele Constanței și nu numai care se duce împotriva coronavirusului.
„E nevoie de noi, e nevoie de toți! Putem ajuta situația medicilor din spitalele noastre cu un simplu sms! Cei de la Dăruiește Aripi s-au implicat activ în furnizarea echipamentelor necesare celor din spitalele Constanței și nu numai, atât pentru protejarea medicilor cât și pentru tratarea și salvarea pacienților! Noi, cei de la Baschet Club Athletic Constanța, am donat, însă și tu poți să fii alături de comunitate! Constanța, e nevoie de noi! Ajută, donează și stai în casă! Donează 2 euro prin sms cu textul AJUT la 8824! Orice mic ajutor pentru acești oameni face diferența în situația de azi!“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.

În clasamentul Grupei Albastre a Campionatului Național, BC Athletic ocupă prima poziție, cu 25 de puncte (după opt victorii și nouă eșecuri). Urmează în ierarhie CSM Tg. Jiu - 23p (6-11), CSM VSKC Miercurea Ciuc - 21p (4-13) și CSM Sighetu Marmației - 20p (3-14).

Sursa foto: Facebook (BC Athletic)


Citește și:

Georgian Păun, de la BC Athletic Constanța „Nu știm ce va urma. Ne dorim să se ajungă la o soluție benefică tuturor“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii