Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DSP Constanţa a dispus carantinarea persoanelor în cauză Teste false pentru detecția infectării cu SARS-COV-2, descoperite la PTF Negru Vodă

ro

24 May, 2021 15:41 1821 Marime text
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au depistat opt cetățeni români care au prezentat autorităţilor competente teste negative false pentru detecția infecţiei cu virusul SARS-COV-2.
  • Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Constanţa au dispus carantinarea persoanelor în cauză, pentru o perioada de 14 zile, la adresele declarate de către acestea.
În cursul zilei de 22.05.2021, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-au prezentat opt cetățeni români, toţi bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 45 de ani, pasageri într-un microbuz de transport persoane şi într-un autoturism personal.

Aceștia au prezentat autorităţilor competente, pentru control, teste PCR cu rezultate negative pentru detecția infecției cu virusul SARS-COV-2.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea testelor prezentate, la solicitarea reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Constanţa, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, constatând faptul că documentele în cauză nu au fost eliberate de către clinicile menționate.

În prezent, polițiștii de frontieră constanţeni efectuează verificări față de cele opt persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și fals în înscrisuri sub semnătură privată, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Totodată, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Constanţa au dispus carantinarea persoanelor în cauză, pentru o perioada de 14 zile, la adresele declarate de către acestea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii