Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul executiv al DSP Constanța, Cristina Schipor, precizări despre stadiul procesului de vaccinare la Constanța

ro

05 May, 2021 11:48 1678 Marime text
  • Directorul executiv al DSP Constanța, Cristina Schipor face precizări despre stadiul procesului de vaccinare la Constanța.

Binișor. Aș dori să fie bine și foarte bine. Acum câteva săptămâni, eram pe locul 3. în clasamentul pe țară, acuma suntem pe locul 6.

Avem experiența țărilor care au reușit să vaccineze mai mult de 50%-60 % din populație

Tocmai de aceea, vom face o campanie de  promovare în data de 9 mai, tocmai pentru a aduce informația necesității de vaccinare în rândul populației și a elimina teama de vaccinare. Avem experiența țărilor care au reușit să vaccineze mai mult de 50%-60 % din populație. Și ne uităm la ele, și vedem că deja au scăpat de mască, și pot să revină la viață normală.  Asta ne dorim, și prin a comunica populației să-și ia informația numai din locuri avizate.

Anul trecut, pe vreme aceasta, ne gândeam și ne doream să se descopere, să existe ceva, cu care să putem să depășim această pandemie

De aceea, noi să ieșim în întâmpinarea lor, pentru a-i informa și a le spune că vaccinul este un lucru bun. Anul trecut, pe vreme aceasta, ne gândeam și ne doream să se descopere, să existe ceva, cu care să putem să depășim această pandemie.  Iată că acum avem această armă, vaccinul.Trebuie să ne folosim de ea!, a precizat Directorul executiv al DSP Constanța, Cristina Schipor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii