Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din pricina virusului COVID-19, în România au fost sistate și toate competițiile de handbal. Mesajul HC Dobrogea Sud Constanța

ro

13 Mar, 2020 13:54 1530 Marime text
Din pricina crizei coronavirusului, Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a decis astăzi, sistarea tuturor competițiilor de handbal organizate sub egida FRH, AJH și AMH până la data de 31 martie a.c..

Federația Română de Handbal consideră că sănătatea participanților la activitatea handbalistică și nu numai, trebuie să primeze și, ținând cont de setul de măsuri luate în ultima perioadă de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, de faptul că numărul persoanelor depistate pozitiv cu COVID-19 de pe teritoriul României este în creștere, decide suspendarea tuturor competițiilor de handbal pe plan intern, se arată într-un comunicat al FRH.

 
De asemenea:
  • dubla cu Polonia contând pentru calificarea lotului național de senioare la Euro 2020, Danemarca și Norvegia, a fost amânată de comun acord cu Federația Poloneză de Handbal pentru perioada 3/4 iunie, respectiv 6/7 iunie 2020.
  • participarea lotului național de tineret feminin la stagiul de pregătire de la Izvorani și dubla cu Germania din perioada 15 – 22 martie au fost anulate.
  • participarea lotului național de tineret feminin la turneul internațional din perioada 26 – 29 martie, Rusia, a fost anulată.
  • participarea lotului național de cadete la Jocurile Mediteraneene din perioada 8 – 12 aprilie 2020 a fost anulată.

Nimeni nu-și dorea asta, însă, în momentul de față, e cea mai bună măsură posibilă. Noi ne gândim doar la partea bună, aceea că nu vom fi nevoiți să mai jucăm un meci acasă fără voi în tribună și că următorul se va ține atunci când totul va fi bine. Să ne revedem sănătoși!, a fost mesajul HC Dobrogea Sud Constanța adresat fanilor.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii