Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum arată o zi obișnuită în Spitalul Militar ROL 2 "Aslan" (video)

ro

26 Apr, 2020 16:40 1647 Marime text

"Cum arată o zi obișnuită în Spitalul Militar ROL 2 "Aslan" atât pentru personalul medical, cât şi pentru pacienţi", "Care sunt emoţiile trăite de oamenii în combinzeoane albe atunci când primii pacienţi diagnosticaţi cu COVID 19 parăsesc, vindecaţi, spaţiul campusului medical?" sunt câteva dintre întrebările la care a răspuns as. med. lic. Giorgeta Grosu, asistentul coordonator al spitalului militar de campanie în video de mai jos. 

Din punct de vedere al activităților care se desfașoară aici, diferențe mari nu sunt. Aceleași proceduri pe care le aplicăm in spitalul militar  le aplicăm și aici. Persoanlul auxiliar, infirmierele curățenie fac, ca și în spitalul militar, de două ori pe zi.

Diferența este că aici noi decontaminăm cu soluție de cloramină, avem aparate de purificat aerul, lenjeriile se schimbă zilnic sau ori de câte ori este nevoie. Pacienții primesc la internare pijamale de unică folosință, trusă personală de unică folosință, a precizat as. med. lic. Giorgeta Grosu, asistentul coordonator al spitalului militar de campanie. 


 

Sursa foto-video: Facebook/ Ministerul Apararii Nationale 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii