Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Covid-19 Acţiuni de dezinsecţie în pieţele din administrarea Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public și Privat Constanța

ro

15 Mar, 2020 10:13 3414 Marime text


Ieri, au început acţiunile de dezinsecţie a pieţelor administrate de Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public și Privat Constanța
Directorul RAEDPP Constanţa, Florin Gheorghe, a declarat că regia a început dezinsecţia celor mai mari pieţe din Constanţa.
 

„Sunt măsuri luate de comun acord cu Primăria Constanţa, fiind măsuri integrate. Vom face periodic astfel de acţiuni în pieţele din municipiul Constanţa. Azi (ieri – n.r.) am început cu piaţa Tomis III şi Piaţa Griviţei, deoarece sunt cele mai mari. Duminică aceste două pieţe vor fi redeschise pentru toţi constănţenii. Celelalte pieţe sunt dezinfectate în fiecare seară, după ce se închid“, a declarat Florin Gheorghe.

 

„Limitați contactele! Circulați cât mai puțin! Evitați deplasările în aglomerări! Renunțați la vizitele la prieteni! Informați-vă doar din surse oficiale: Linia verde națională: 0800800358. Spălați-vă pe mâini și dezinfectați-vă foarte des“, au transmis autorităţile locale.

 
Sursa foto: Primaria Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ilascu Vivian 16 Mar, 2020 10:06 Cand va disparea(va fi ridicata dubita cu nr CT 16 ANM,din spatele magazinului MEGA IMAGE ,din TOMIS III. Este vorba de un Fiat Ducato,care este un focar de infectie,folosit ca magazie de unul din comerciantii din piata si uneori ca dormitor,de oamenii strazii.(saptaman trecuta curgea din ea ,un lichid maroniu,iar mirosul era insuportabil). Am sesizat ,politia locala si asociatia de proprietari,dar nimeni nu a facut nimic. Se poate observa foarte usor,este intr-o stare care de degradare si nu cred ,ca este inmatriculata sau sa fie in stare de a circula pe strazile din Constanta.