Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus Un angajat al Penitenciarului Vaslui a fost confirmat pozitiv

ro

08 Jul, 2020 09:12 1220 Marime text
  • Având în vedere că polițistul de penitenciare a interacționat cu membri din comanda unității, s-a dispus, preventiv, scoaterea acestora din serviciu.

Un angajat al Penitenciarului Vaslui a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuții de serviciu atât în sectorul administrativ, cât şi în sectorul operativ, cu purtarea, în permanență, a echipamentului de protecție. Ultima sa prezentare la unitate a fost în data de
23 iunie.
 
Având în vedere că polițistul de penitenciare a interacționat cu membri din comanda unității, s-a dispus, preventiv, scoaterea acestora din serviciu.
 
Conducerea se asigură cu personal al locului de deţinere, care nu a intrat în contact cu persoana confirmată COVID-19. Activităţile manageriale vor fi sprijinite inclusiv de un reprezentant al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. În prezent, misiunile specifice se derulează în condiții optime, fără disfuncționalități. Totodată, precizăm că, din primele verificări, nu a fost identificat niciun risc epidemiologic pentru persoanele private de libertate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii