Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus Micii rugbyști de la Năvodari - „Dacă vă gândiți la noi, stați și voi în casă!“

ro

04 Apr, 2020 00:00 2376 Marime text

Măsurile și restricțiile stabilite în România pentru depășirea crizei coronavirusului sunt respectate și de rugbyștii de la CS Năvodari, începând cu echipa de seniori și până la grupele de copii.

Antrenamentele de grup la baza sportivă au fost sistate de mult, pregătirea desfășurându-se acum acasă, unde toți sportivii se află. Pe pagina de Facebook a clubului năvodărean a fost postat și un apel al micilor rugbyști (antrenori, Robert Diaconescu și Paul Chiru): „Și noi stăm în casă! Respectați mesajele autorităților! Fiți responsabili! Echipa de la malul mării stă în casă. Dacă vă gândiți la noi, stați și voi în casă!“.

Ținând cont de situația actuală în care se află România și de instituirea stării de urgență pe teritoriul țării, membrii Colegiului Director al Federației Române de Rugby au decis amânarea începerii returului SuperLigii CEC Bank și al returului Diviziei Naționale de seniori, până la noi dispoziții ale autorităților competente privind starea de urgență, a informat FRR. Județul Constanța este reprezentat în cele două competiții de echipele Tomitanii Constanța (clasată pe locul șapte în SuperLigă) și de CS Năvodari (ocupanta poziției a treia în DNS).

Sursa foto: Facebook (CS Năvodari)


Citește și:

Criza coronavirusului Returul SuperLigii și cel al Diviziei Naționale de rugby, amânate. Adrian Ion și Ionel Melinte, mesaje (galerie foto)

Rugbyștii de la CS Năvodari au câștigat la scor restanța cu Bucovina Suceava

Rugby în familie Robert Andrei Diaconescu, şeful arbitrilor, i-a transmis balonul oval fiului său. Andrei Cristian e polisportiv! (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii