Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus Constanța Primarul Decebal Făgădău - „Îmi este greu să înțeleg ce vor să facă guvernanții“

ro

29 Jul, 2020 10:39 2499 Marime text
  • Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a făcut declarații pe tema pandemiei de coronavirus.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat, în ședința desfășurată pe 28 iulie, Hotărârea numărul 37 privind stabilirea unor măsuri de limitare a răspândirii infecțiilor cu SARS CoV-2 la nivelul spațiilor/activităților unde există un risc crescut de infectare.

În acest context, în ce privește Constanța și litoralul, Decebal Făgădă, primarul municipiului Constanța, a declarat astăzi, la România TV:

Îmi este greu să înțeleg ce vor să facă guvernanți. Înțeleg că Guvernul nu are nicio obligație, toate revenindu-ne nouă și cetățenilor. Cum să fie obligați oameni care au venit în vacanță să respecte reguli care se schimbă de la o zi la alta, în condițiile în care în unele instituții publice sunt cazuri în care nu se respectă obligativitatea purtării măștii? Ce facem, măsurăm cu ruleta între șezlonguri? Și facem legitimare pe plajă, pentru a identifica familiile? Acestea sunt exemple de cum să faci pe hăitașul. Hai să închidem atunci turismul! E cel mai simplu. Masca pe plajă e o măsură aberantă.

Citește și:

Comitetul pentru Situații de Urgență, oficial despre propunerea privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție

Nelu Tătaru, detalii despre ce restricții și recomandări vor fi luate de la 1 august. La plajă, distanțare între oameni!

Sursa foto: ZIUA de Constanța   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii