Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus Constanța. Câte paturi sunt libere la secția de Terapie Intensivă

ro

13 Mar, 2021 16:23 2074 Marime text
  • Purtătorul de cuvânt al DSP, Tudorel Ene a transmis astăzi, la ultima raportare, situația paturilor libere la ATI, care se prezintă astfel: două la Medgidia și trei la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
Municipiul Constanța se află în scenariul roșu.

Purtătorul de cuvânt al DSP, Tudorel Ene a transmis astăzi, la ultima raportare situația paturilor libere la ATI se prezintă astfel: două  la Medgidia și trei la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, dintr-un total de 46.

Situația este oarecum staționară în ultimele zile. Dacă începând cu sfârșitul lunii februarie a avut loc o creștere, de la sub 30%, la un moment atinsesem 27% grad de ocupare a paturilor covid,  în urmă cu câteva zile, alaltăieri mai exact, se ajunsese la 54% , azi este 52%  grad de ocupare a paturilor covid. Paturile de ATI au un grad de ocupare relativ constant., a declarat prefectul Silviu Coșa în data de 10 martie.

Măsuri aplicabile în localitățile în care incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1000 de locuitori:
  • Organizarea și desfășurarea activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este interzisă
  • Organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in este interzisă
  • Organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale este interzisă
  • Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, este interzisă.
  • Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare, se desfășoară doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități
  • Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noros este interzisă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii