Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus Cetățean bulgar, fugit din izolare. Polițiștii l-au găsit într-un microbuz cu pasageri care se îndrepta spre București

ro

18 Mar, 2020 16:43 1414 Marime text

La data de 17 martie a.c., ora 22.50, Secția 5 Poliție Galați a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, la un hotel din municipiul Galați, o persoană se simte rău, acuzând simptome de gripa.

Un echipaj de poliție a mers imediat la fața și a identificat un bărbat, de 27 de ani, cetățean bulgar, care a declarat că , în seara respectivă s-a cazat la hotel, venind din Republica Moldova.

Ambulanța sosită la fața locului l-am a preluat și l-a transportat la Spitalul de Boli Infecțioase pentru investigații.

In cursul acestei zile, ora 14.55, poliția a fost sesizată despre faptul că bărbatul în cauză ar fi tăiat plasa de protecție de la geamul încăperii in care era izolat, și a fugit.

După aproximativ 15 minute, polițiștii l-au depistat la ieșirea din municipiul Galați, într-un microbuz care se îndrepta spre municipiul Bucuresti.

A fost transportat din nou la spital și polițiștii au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

In microbuz se mai aflau 6 pasageri care, împreună cu șoferul, au fost conduși într-un centru de carantină, a transmis IPJ Galați. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii