Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța, Ovidiu și Grădina ar putea ieși din carantină înainte de Anul Nou

ro

27 Dec, 2020 12:38 28468 Marime text


Direcția pentru Sănătate Publică Constanța va transmite mâine, 28 decembrie 2020, analiza de risc pentru localitățile aflate în prezent în carantină, în județul Constanța, pentru a ieși înainte de termenul de expirare a actualei măsuri. 

Este vorba de localitățile Constanța, Ovidiu și Grădina care ar trebui să rămână în carantină până după Anul Nou, cu excepția localității Grădina, care ar trebui să iasă în carantină pe 31 decembrie.

Conform purtătorului de cuvânt al DSP Constanța, Tudorel Ene, analiza de risc va fi evaluată de către INSP, iar aceștia vor oferi un răspuns pozitiv sau negativ. Astfel, municipiul Constanța, care trebuia să iasă din carantină pe 1 ianuarie, ora 20.00, ar putea să facă Anul Nou fără restricții aferente zonelor carantinate.

„DSP Constanța va trimite analiza de risc pentru a primi avizul de ieșire din carantină pentru toate UAT urile care în acest moment se afla în aceasta situație”, a spus purtătorul de cuvânt DSP Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vali 27 Dec, 2020 19:54 Nu testezi, nu ai virus. Daca mai scade putin numarul de testari zilnice, scapak de tot de virus pana marti :)