Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Jandarmii, prezenți în mijloacele de transport în comun. Mai mulți călători, sancționați

ro

23 Apr, 2021 13:58 1229 Marime text
  • Majoritatea cetătenilor au înțeles ca purtând masca ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru, dar au fost și 15 persoane care au fost sancționate cu avertisment și li s-au oferit măști de protecție pentru a putea continua călătoria., anunță Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.

În perioada 16-23.04.2021, jandarmii Gruparii Mobile Constanta au desfăsurat împreună cu colegii polițiști, acțiuni punctuale pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19.

Cu aceste ocazii au fost aplicate 410 sancțiuni contravenționale, din acestea 317 au fost avertismente, iar 93 amenzi în valoare de 46300 lei.
  
În aceeași perioadă am desfășurat mai multe acțiuni cu reprezentantii companiei de transport local CT BUS, în mijloacele de transport în comun, pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19.

Majoritatea cetătenilor au înțeles ca purtând masca ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru, dar au fost și 15 persoane care au fost sanctionate cu avertisment și li s-au oferit măsti de protecție pentru a putea continua călătoria., anunță Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.
 

Vă rugăm:

-Purtati masca în spațiile publice pentru a va proteja pe dumneavoastră si pe cei din jur, păstrați distanțarea fizică și evitați aglomerațiile. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța.

-Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!, a mai  transmis Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.


Sursa foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa

-Informați-vă doar din surse oficiale!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii