Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Continuă acțiunile de prevenire și limitare a infectării cu virusul covid-19, în zonele aglomerate

ro

14 Sep, 2020 11:09 1317 Marime text
  • Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmi și polițiști locali au continuat activitățile de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în zonele aglomerate, precum piețe, terase sau cluburi în aer liber.
Peste 140 de polițiști, jandarmi, și polițiști locali au acționat, noaptea trecută, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectarii cu virusul Covid-19, în principalele zone aglomerate din județul Constanța.
 
Cu ocazia controalelor au fost verificate 82 de societăți comerciale și au fost aplicate 179 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 158.525 de lei, dintre care 9 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 27 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 14 pentru activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite și 129 pentru abateri la regimul rutier.
 
Scopul acestor activități este responsabilizarea cetățenilor privind respectarea măsurilor de protecție sanitară și a normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.
 
Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de distanțare fizică pentru a se proteja pe ei înșiși, dar și pe toți cei din jurul lor!, a transmis IPJ Constanța.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii