Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce cabinete stomatologice, avizate de DSP, asigură intervenții de urgență la Constanța

ro

23 Apr, 2020 00:00 4824 Marime text

Mulți constănțeni au fost în situația unei urgențe stomatologice, mai ales de când au fost închise cabinetele din județ. Direcția pentru Sănătate Publică Constanța a afișat cabinetele stomatologice din județ, care asigură urgența în perioada stării de urgență din cauza răspândirii noului coronavirus.

Cabinetele stomatologice care asigura asistență medicală stomatologică de urgență, din județul Constanța sunt:

- IMPLANT EXPERT SRL, cu punct de lucru în Constanța, str. Mihai Viteazu nr.73. Contact - platformă de consultații și programări: 0219134, între orele 9-20, program de funcționare conform programării telefonice

-CORINA ART DENT SRL, cu punct de lucru în Constanța, Bd. Tomis nr.153, bl.TS5, et.1. Contact - platformă de consultații și programări: 0372998511, între orele 9-20, program de funcționare conform programării telefonice.

Direcția de Sănătate Publică Județeană Constanța face următoarele precizări: urgențele medicale stomatologice chirurgicale (fracturile de maxilar/mandibulă; luxația articulației temporo-mandibulare; traumatisme dento-alveolare, gingivostomatită ulceronecrotică) se vor efectua la secția clinică ORL, compartiment de chirurgie orală și maxilo-facială din cadrul Spitalului Clinic Județean Constanța.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii