Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au sosit rezultatele testelor de coronavirus pentru premierul Ludovic Orban și alți miniștrii

ro

13 Mar, 2020 22:19 1468 Marime text
Premierul desemnat Ludovic Orban a fost testat în cursul zilei pentru noul coronavirus, iar rezultatul este NEGATIV, scrie digi24.ro.

De asemenea, miniștrii care au fost testați la Parlament au rezultate negative, au anunțat oficial autoritățile, vineri seara.

Amintim că, senatorul de Constanța, Vergil Chițac, a publicat recent pe pagina sa de Facebook o postare legată de confirmarea infecției cu COVID-19.

Acesta a spus că este impresionat de mesajele de încurajare și transmite mesaje de sănătate către toți. În dimineața zilei de vineri, 13 martie, Vergil Chițac, soția și asistentul său au fost confirmați pozitiv cu COVID-19. 

„Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta.

Mă impresionează mesajele și încurajările care nu se mai opresc. Vă mulțumesc și vă doresc din suflet să fiți sănătoși și să aveți mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aștepți”, a transmis Vergil Chițac pe o rețea de socializare.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii