Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alți doi angajați ai Penitenciarului - Spital Bucureşti - Jilava, confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2

ro

24 Jun, 2020 18:05 1052 Marime text

• Cei doi polițiști de penitenciare fac parte din grupul de contacți atribuit cazului raportat la nivelul unităţii în data de 23 iunie.
 
Administrația Națională a Pentenciarelor informează că una dintre cele două persoane arestate preventiv confirmate COVID-19 în data de 11 mai a.c. şi transferate temporar de la un Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava a fost retestată, conform metodologiei, iar rezultatele obținute au fost negative.

Persoana în cauză a fost declarată vindecată, va fi externată şi va reveni în custodia organelor judiciare.

Pentru cea de-a doua, se menţine conduita terapeutică, până la vindecare.

Totodată, mai precizează ANP, alți doi angajați ai Penitenciarului-Spital Bucureşti-Jilava au fost confirmați pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

Cei doi polițiști de penitenciare fac parte din grupul de contacți atribuit cazului raportat la nivelul unităţii în data de 23 iunie.

Pe durata efectuării serviciului, aceştia au purtat echipamentul de protecţie (mască, mănuşi). Administraţia unităţii aplică, în continuare, recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov şi măsurile stabilite în cuprinsul metodologiei de intervenție a sistemului penitenciar. Amintim faptul că Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava dispune de circuite prestabilite de deplasare pentru personalul angajat şi persoanele internate, iar activităţile care presupun interacţiunea celor două categorii se realizează cu respectarea măsurilor de prevenţie, respectiv distanţare şi port al echipamentelor de protecţie respiratorie, se arată într-un comunicat al ANP.    

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii