Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Administrația Națională a Penitenciarelor, precizări despre persoana privată de libertate, extrădată în România dintr-o ţară terţă, infectată cu coronavirus

ro

31 May, 2020 17:31 1666 Marime text
  • ​Administrația Națională a Penitenciarelor face precizări despre persoana privată de libertate extrădată în România dintr-o ţară terţă şi confirmată pozitiv la testarea iniţială pentru SARS-CoV-2.
  • Această persoană a fost retestată conform metodologiei, iar rezultatul obţinut a fost negativ. 

Vă informăm că persoana privată de libertate extrădată în România dintr-o ţară terţă şi confirmată pozitiv la testarea iniţială pentru SARS-CoV-2 a fost retestată, conform metodologiei, iar rezultatul obţinut a fost negativ.

Preventiv, se va menține monitorizarea medicală și se vor aplica recomandările Direcției de Sănătate Publică Ilfov. În prezent, nu există situaţii în care, în urma testelor dispuse de Direcţiile de Sănătate Publică competente, să fie identificate persoane private de libertate infectate cu virusul SARS-CoV-2.
 
Referitor la cazurile înregistrate în rândul personalului unităţilor subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, vă informăm că, astăzi, 31.05.2020, un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARSCoV-2. Acesta îşi exercita atribuţiile de serviciu în cadrul  sectorului medical şi a purtat, în permanenţă, echipament de protecţie. Administraţia locului de deţinere aplică, în continuare, recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu şi măsurile de prevenţie implementate la nivelul întregului sistem penitenciar. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii