Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit actorul Bogdan Stanoevici. Fusese confirmat cu COVID-19

ro

12 Jan, 2021 11:22 3672 Marime text
  • Stanoevici era internat la spitalul Sfântul Pantelimon din București.
Bogdan Stanoevici a murit în spital, unde se afla internat de la începutul lunii decembrie, când fusese diagnosticat cu COVID-19, scrie digi24.ro.

Stanoevici a fost ministru Românilor de Pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Metropolitan și candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

Stanoevici era internat la spitalul Sfântul Pantelimon din București.

Bogdan Stanoevici (n. 22 ianuarie 1958, București - d. 12 ianuarie 2021, București) a fost un actor român. Este absolvent (promoția 1982) al I.A.T.C. „I. L. Caragiale” din București. În mai 1989 s-a stabilit prin căsătorie în Franța, unde își continuă cariera. S-a restabilit în România în 2011.

Între 5 martie și 17 decembrie 2014, a fost ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta. Stanoevici a căpătat notorietate în timpul mandatului său, între cele două tururi de scrutin, când și-a exprimat părerea în legătură cu românii din afara granițelor care nu au putut vota și au protestat. Acest lucru a condus la cererea demisiei de către manifestanții din țară și din afară. ‪  ‬

Bogdan Stanoevici a mai fost secretar de stat al Ministerului Culturii începând din ianuarie 2015 până în decembrie 2015, când a fost demis din această funcție.

În contextul pandemiei de Covid-19 din anul 2020 s-a remarcat prin participarea la proteste ale antivacciniștilor în Piața Victoriei cerând “imunizare naturală“ alãturi de Adrian Severin (fost demnitar acuzat de corupție). Această mișcare de negare a pandemiei Covid-19 a început în Bulgaria, la inițiativa unui partid pro-rus. În cele din urmă s-a îmbolnăvit de covid19 si a făcut o formă gravă a bolii.‬De asemenea, a participat fără niciun succes la alegerile locale pentru primãria capitalei, scrutin în care a obținut doar 2.324 voturi, adică 0,35% din totalul voturilor exprimate., scrie wikipedia.org.

Sursa foto: wikipedia.org.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii