Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început faza 1 de vaccinare anti-Covid în județul Constanța (LIVE)

ro

04 Jan, 2021 08:54 3292 Marime text

  • Luni, 4 ianuarie 2021, începe în județul Constanța faza 1 de vaccinare anti-Covid, mai exact vaccinarea personalului medical.

Începând de astăzi,  activitatea de vaccinare pentru Etapa I se va extinde pe tot teritoriul României.

Astfel, vor intra în activitate, la nivel național, peste 90% din cele 376 de centre de vaccinare care deservesc personalul medical și personalul din centrele medico-sociale.

Pentru buna desfășurare a procesului de vaccinare, în cursul acestei zile începe distribuirea a peste 36.000 de doze de vaccin solicitate de centrele de vaccinare existente în fiecare județ.

La nivelul județului Constanța, vor exista șase centre pentru vaccinarea personalului medical: Spitalul Municipal Mangalia , Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia, Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord, Spitalul Municipal Medgidia și Spitalul Militar de Urgență "Al.Gafencu" SMMIT.

În prima zi se vor distribui 975 de doze: Spitalul Municipal Mangalia 150, Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța 200, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia 100, Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord 245, Spitalul Municipal Medgidia 80 și Spitalul Militar de Urgență "Al.Gafencu" SMMIT 200.





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii