Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

50 de viziere, donate de echipa de robotică a Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța, secţiei ATI a Spitalului Județean (galerie foto)

ro

18 Apr, 2020 11:24 2297 Marime text
Echipa de robotică a Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța s-a alăturat altor echipe ale unor școli din județ în efortul de susținere a celor care zilele acestea se găsesc în prima linie în lupta împotriva Coronavirusului.

„Astfel, după ce au experimentat mai multe soluții de producere cu ajutorul imprimantei 3D a vizierelor de protecție, în data de 17.04.2020 au făcut prima livrare: 50 de viziere pentru secția ATI a Spitalului Județean Constanța. Coordonatoarea cercului de robotică, prof. Claudia Dumitrache, împreună cu elevul Coroi Cristian, din clasa a XII-a, s-au ocupat de producerea și distribuirea primului lot, urmând ca în perioada următoare activitatea să continue, chiar dacă nu se pot mobiliza mai mulți elevi și profesori, în condițiile de distanțare socială existentă. Suntem conștienți că acest gest este doar o picătură în multitudinea de nevoi ale cadrelor medicale dar în același timp suntem convinși că orice gest acum este important!“, a transmis  prof. Andra Șandru, directorul Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța.

Surtsa foto: Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii