Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol pe străzile din Constanța! Un stâlp de iluminat se află în stare avansată de degradare! Primăria anunță reabilitarea sa

ro

04 Oct, 2018 00:00 2791 Marime text
Constănțenii sunt în alertă din cauza stării avansate de degradare a unui stâlp de iluminat din municipiu, aflat chiar lângă o trecere de pietoni dintr-o zonă intens circulată de cetățeni.
 
Pe adresa redacției ZIUA de Constanța a venit o sesizare însoțită de imagini cu stâlpul de la fața locului. Vorbim de un stâlp de iluminat care este amplasat pe bulevardul Mamaia din Constanța, în zona Universității Ovidius, mai exact, vizavi de instituție. De menționat este faptul că stâlpul, aflat într-o evidentă stare de degradare, se află chiar la trecerea de pietoni.
 
Primăria Constanța a fost sesizată de către reporterii ZIUA de Constanța în legătură cu acest subiect, iar reprezentanții săi au anunțat că responsabilii de întreținerea sistemului de iluminat vor repara de îndată acel stâlp.
 
Citește și:
 
Atenție constănțeni! Stă să cadă un stâlp la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Dragoș Vodă (galerie foto+video)

Atenţie, constănţeni! Pericol în Piaţa Ovidiu, lângă Moscheea Carol I (galerie foto+video) 

Atenție constănțeni! Un stâlp stă să cadă în zona Balada! (galerie foto+video) 

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii