Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mirosuri pestilenţiale, şobolani şi gândaci O femeie din Constanţa a dat în judecată Consiliul Local şi cere relocarea cantinei sociale din Piaţa Griviţei (galerie foto)

ro

17 Jan, 2018 00:00 6945 Marime text
Viorica Tavitian, din Constanţa, a dat în judecată Consiliul Local Municipal şi solicită revocarea actului administrativ HCL 196/30.06.2017. Plângerea femeii a fost înregistrată pe 15 ianuarie a.c., pe rolul Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Constanţa.
 
Este vorba despre o hotărâre a Consiliului Local privind transmiterea în folosinţă gratuită către Serviciul Public de Asistenţă Socială a unui imobil situat în municipiu, respectiv cantina de ajutor social Constanţa de pe strada Petre Romulus nr. 22, parter, din zona Piaţa Griviţei. Clădirea are o suprafaţă utilă de 146,7 mp. Cantina asigură zilnic hrana pentru aproximativ 400 de persoane nevoiaşe din municipiu, însă locatarii din zonă sunt exasperaţi de mirosul pe care îl emană mâncarea gătită şi servită în jurul prânzului.
 
Acesta este motivul pentru care Viorica Tavitian s-a adresat instanţei. „De ani de zile încerc să sensibilizez autorităţile şi să le explic că noi, cei care locuim în zonă, nu putem deschide nici măcar fereastra ca să ne putem aerisi casa. Nu doar mirosul de mâncare ne deranjează, ci şi gălăgia, iar cel mai grav este faptul că în curtea comună pe care o împărţim cu această cantină există şobolani şi gândaci. Nu mai putem trăi aşa! Mai nou, am înţeles că vor să se extindă în interiorul curţii. Asta înseamnă că vor ajunge să gătească sub fereastra dormitorului meu. Nu am primit răspuns la nicio sesizare, de aceea am luat decizia să mă adresez instanţei de judecată“, ne-a declarat Viorica Tavitian.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii