Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat. Unde au dispărut coșurile de gunoi din parcurile din municipiu?

ro

27 Jan, 2021 00:00 2601 Marime text
  • Locuitorii municipiului Constanța din mai multe cartiere se plâng de lipsa coșurilor de gunoi, de pe principalele bulevarde dar și din parcuri
  • Imaginile cu lebedele care înotau prin gunoaiele aruncate în Lacul Tăbăcărie și care au devenit virale atât rețelele de socializare au ca fundament aceeași problemă: lipsa coșurilor de gunoi din Parcul Tăbăcărie!
  • Municipalitatea recunoaște că există o problemă în această zonă și anunță că are în lucru organizarea unei licitații pentru achiziția de coșuri de gunoi

Locuitorii municipiului Constanța din mai multe cartiere se plâng de lipsa coșurilor de gunoi, chiar și pe principalele bulevarde dar și în parcurile orașului.
De altfel și imaginile cu lebedele care înotau prin gunoaiele aruncate în Lacul Tăbăcărie și care au devenit virale atât rețelele de socializare au ca fundament aceeași problemă: lipsa coșurilor de gunoi din Parcul Tăbăcărie!
Municipalitatea recunoaște că există o problemă în această zonă și anunță că are în lucru organizarea unei licitații pentru achiziția de coșuri de gunoi, de capacitate mai mare, care după finalizarea licitației vor fi montate în oraș.
În schimb, în Parcul Primăriei, coșurile de gunoi sunt chiar în exces, după cum remarcă Asociația Baricada Verde.
“Parcul primăriei, un parc reabilitat, ce nu pare să fi fost recepționat de nimeni! Acum aveți salarii suficient de mari. Plecați pe teren, asumați-vă funcțiile”, le transmit reprezentanții Asociației administratorilor municipiului Constanța.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii