Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Un consilier local avertizează în legătură cu focarul de infecție chiar din cartierul unde locuiește primarul, Decebal Făgădău ((galerie foto))

ro

16 May, 2020 00:00 4772 Marime text

Consilierul local municipal liberal, Adriana Arghirescu solicită municipalității să igienizeze zona Badea Cârțan din oraș, mai cu seamă că în această perioadă, constănțenii vor ieși la promenade sau la jogging.

“Urmează o perioadă de relaxare în care vom avea voie să practicăm sporturi individuale ca de exemplu jogging. Un sport foarte ușor de practicat într-o Constanță verde și plină de parcuri în toate cartierele, o Constanță curată și civilizată. Lăsând la o parte această ironie amară, fotografiile cu focarul de infecție sunt din Constanța chiar aproape de locuința domnului primar, Decebal Făgădău. Dacă domnul primar nu este în stare să curețe cartierul în care locuiește, ce pretenții am putea avea să ne curețe orașul?”, susține alesul local.

În imagini puteți vedea fostul bazin olimpic "Badea Cârțan" în care, înainte de Revoluție, se antrenau sute de copii. Acum este un dezastru dar și un pericol pentru cei care trec prin zonă nu doar un peisaj dezolant.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii