Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat. PUZ inițiat de proprietarul primului hotel acreditat NATO. Imobil de 21 de etaje construit la doi pași de plajă?

ro

16 Sep, 2021 00:00 5027 Marime text


⦁ Un investitor a inițiat un PUZ pentru un hotel de 21 de etaje în Mamaia
⦁ Acesta a fost prezentat ca un viitor simbol pentru stațiune - spune consilierul local de la USR PLUS, membru în Comisia de Urbanism a CLM, Cătălin Iacob
⦁ Planul Urbanistic Zonal a fost inițiat de societatea General Hotel Group din Sibiu
⦁ Firma are și un punct de lucru în stațiunea Mamaia
⦁ Societatea este controlată de Oprea Nicolae Carabulea care deține 99,96% din acțiuni și Glasnost International SRL
⦁ Societatea care deține și hotelul Ramada este fondator al Clubului de afaceri NATO de la Sibiu în contextul operaționalizării Comandamentului Multinațional

Un investitor a inițiat un PUZ pentru un hotel de 21 de etaje în Mamaia.

„Acesta a fost prezentat ca un viitor simbol pentru stațiune. Mă tot gândesc cum ar putea să devină un imobil de 21 de etaje construit la 2 pași de plajă un simbol", spune consilierul local de la USR PLUS, membru în Comisia de Urbanism a CLM, Cătălin Iacob.

Alesul local nu dă sanșe acestei investiții, cel puțin la nivelul comisiei de urbanism în care activează alături de alți aleși locali de la PNL și PSD.

Un alt constănțean supărat, îi dă dreptate alesului local. Bărbatul spune că: „În mizeria de beton și sticlă în care s-a transformat stațiunea, cea mai înaltă mizerie din beton și sticlă nu poate fi decât reprezentativă pentru cum s-a transformat Mamaia în ultimii 20 de ani".

Planul Urbanistic Zonal a fost inițiat de societatea General Hotel Group, înființată în 2008, cu sediul social în Sibiu.

Firma are și un punct de lucru în stațiunea Mamaia.

Obiectul de activitate al societății sunt „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare".

În ultimul an fiscal, firma a avut o cifră de afaceri de 12.888.380 lei, datorii de 64.328.348 lei și un profit în scădere cu 161% (-1.079.540 lei).

Societatea este controlată de Oprea Nicolae Carabulea care deține 99,96% din acțiuni și  Glasnost International SRL, cu sediul social în București, care deține 0.03 % din acțiuni.

Administratori ai societății sunt Octavian Dican și Roman Nicolae Fumurescu iar reprezentantul asociatului este Mariana Flucuș.
Societatea care deține și un hotel de patru stele în Sibiu sub franciza Ramada este fondator al Clubului de afaceri NATO de la Sibiu în contextul operaționalizării Comandamentului Multinațional NATO.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Constănțeanul supărat. Regulamentul trotinetelor electrice. Consultări publice, de sanchi. Părerile cetățenilor nu sunt luate în considerare!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii