Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Petiție depusă în urmă cu un an la cabinetul primarului, rămasă fără răspuns. Celebrii stâlpișori de pe strada Poporului rezistă!

ro

18 Jul, 2020 00:00 4331 Marime text

 
  • În calitate de ales local a ținut zeci de ore de audiențe, atât la birou cât și pe teren
  • Consilierul PNL se declară dezamăgită de indiferența cu care opoziția este tratată de actuala administrație locală
  • O petiție depusă în urmă cu un an la cabinetul primarului din partea locuitorilor de pe strada Poporului a rămas fără răspuns
 
Liderul consilierilor locali municipali liberali, Adriana Arghirescu și-a depus raportul de activitate.
Alesul local spune că dincolo de cifre precum 393 de proiecte analizate și avizate de Comisia pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor omului și a libertăților cetățeanului pe care o conduce în Consiliul Local Constanța, raportul de activitate pentru anul 2019 ca și consilier local depus zilele acestea la Consiliul Local Constanța îi arată și zeci de ore de audiențe, zeci de ore în care a stat de vorbă cu locuitorii Constanței atât la birou cât și pe teren.
“Sunt dezamăgită în continuare de indiferența cu care ne tratează actuala administrație locală, de aroganța afișată față de constănțeni, de lipsa de reacție și implicare în problemele cetățenilor. Îmi aduc aminte că în urmă cu aproape un an depuneam o petiție la cabinetul primarului din partea locuitorilor de pe strada Poporului.
Aceștia solicitau atunci ca strada lor între Bdul Tomis-Victoria și Bdul Alexandru Lăpușneanu-Trocadero să fie cu sens unic și riveranii să poată parca pe lateralul străzii.
Oamenii spun că, de când s-au asfaltat trotuarele și s-au instalat celebrii stâlpișori, nu mai au unde să își parcheze mașinile. Ce credeți că s-a întâmplat cu petiția? Nimic!
Nimeni din aparatul actualului primar în frunte cu primarul Decebal Făgădău nu a dat doi bani pe problema oamenilor nici până la ora actuală.
Cum mai avem foarte puțin timp până la alegerile locale, vă invit, dragii mei, să continuați să îmi semnalați situații și probleme cu care vă confruntați în relația cu autoritățile locale din Constanța”, declară alesul local liberal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cetatean 19 Aug, 2020 11:11 daca nu sunt stalpisorii, onor locatarii isi parcheaza masinile pe trotuar. nu mai poti trece cu copii, cu carucioare, cu nimic.