Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Pe strada Poporului, “operația reușită, pacientul mort”! (documente)

ro

25 Oct, 2019 00:00 6581 Marime text
Vă mai aduceți aminte de constănțenii de pe strada Poporului care au depus o petiție la cabinetul primarului prin care solicitau ca strada lor între Bdul Tomis-Victoria și Bdul Alexandru Lăpușneanu-Trocadero să fie cu sens unic, pentru ca riveranii să poată parca pe lateralul străzii?

“Ei bine, petiția a fost rezolvată doar teoretic de Primărie, practic situația este aceeași, vezi secțiunea „documente”. Ba mai mult, în registrul electronic situația apare ca rezolvată iar cetățeanul care a depus sesizarea notificat. În realitate oamenii de pe strada Poporului nu au primit nimic de la autorități iar stâlpișorii sunt prezenți în continuare, riveranii nu au unde să își parcheze mașinile și dacă o fac pe străzile laterale le găsesc cu cauciucurile tăiate”, afirmă consilierul local municipal, Adriana Arghirescu, cea care s-a întâlnit cu locuitorii de pe strada Poporului.
Alesul local consider că este revoltător că managementul registrului electronic al pețiilor depuse de cetățeni induce oamenii în eroare cu o simplă bifă pusă de un funcționar care nu s-a asigurat că situația chiar este rezolvată. “În schimb, acel funcționar își primește lunar salariul plătit chiar din banii oamenilor pe care îi amăgește”, spune Arghirescu.
 

Citește și: 

Constănţeanul supărat Fără număr. Autorităţile au montat nu unul, ci două rânduri de stâlpişori pe strada Poporului!


 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii