Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul supărat Mizerie şi scaune rupte în spaţiul de aşteptare de la Serviciul pentru Eliberarea Paşapoartelor. Cum răspunde conducerea instituţiei?

ro

06 Jul, 2018 00:00 4585 Marime text
O constănţeancă reclamă mizeria din spaţiul în care funcţionează Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Constanţa.
Daniela Schell a surprins câteva imagini înfăţişând scaunele rupte şi murdare din spaţiul în care zilnic zeci de constănţeni stau cuminţi la rând pentru a obţine documentele de călătorie.
 
„Este o mizerie de nedescris. După ce că funcţionează într-un spaţiu la un subsol, plin de mucegai şi prost amenajat, scaunele din aşa-zisa sala de aşteptare sunt împuţite, după cum puteţi observa şi din fotografii. Este o bătaie de joc la adresa cetăţenilor care au nevoie de paşaport şi care plătesc o sumă considerabilă pentru a obţine acest document. Aici vin zilnic şi persoane însoţite de copii, care iau contact cu mizeria de acolo. Nu vă mai bateţi joc de noi!“, a scris Daniela Schell în sesizarea pe care a trimis-o şi Departamentului de Relaţii Publice al Ministerului de Interne, respectiv al Guvernului României.
 
Comisar-şef Adrian Manea, şeful Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Constanţa, ne-a declarat că are cunoştinţă despre această situaţie, care, din păcate, este cauzată tot de cetăţenii ce utilizează acel mobilier. „Este destul de greu să păstrezi intact mobilierul, încercăm să-l schimbăm, ceea ce vă pot spune este că nu avem în intenţie să nu respectăm lumea care vine la noi să-şi rezolve probleme. S-au făcut mai multe solicitări de-a lungul timpului pentru mobilier, însă mereu au apărut alte urgenţe. Acum, când analizăm posibilitatea extinderii, cu siguranţă vom rezolva şi problema mobilierului. Nu ne gândim în niciun caz să-l eliminăm din sala de aşteptare“, a afirmat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, comisar-şef Adrian Manea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii