Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul supărat Locuitorii din zona Marvimex, nemulţumiţi de lipsa alternativelor de transport în comun

ro

07 Nov, 2017 00:00 5822 Marime text
Un constănţean care locuieşte în zona Inel 2 reclamă lipsa de alternative în ceea ce priveşte transportul în comun public pentru locuitorii cartierului care vor să călătorească către Universitatea „Ovidius“ - zona Campus, respectiv staţiunea Mamaia.
 
Într-un mesaj transmis redacţiei, bărbatul le solicită consilierilor locali şi conducerii Regiei de Transport în Comun să facă ceva şi pentru cei care locuiesc în zona Marvimex. „Uniţi linia 51 cu bulevardul Mamaia - Campus. Sunt sute de studenţi şi muncitori care străbat oraşul chiar şi 80 de minute pentru a ajunge la şcoală sau la serviciu, este bătaie de joc din partea Consiliului Local şi a RATC Constanţa! Aşa cum s-a putut suplimenta cu linia 5/40, este groaznic pentru locuitorii oraşului Constanţa să piardă două ore în trafic în 2017!“, susţine constănţeanul.
 
Contactat telefonic, directorul RATC, Bogdan Niţă, a precizat că în această perioadă la nivelul regiei se iau în discuţie toate variantele pentru redesenarea traseelor, de aceea şi această propunere poate fi discutată. Niţă a promis că va analiza sugestia constănţeanului şi îi va răspunde personal pe adresa de email.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii