Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Au reapărut haitele de câini în cartiere. Primăria anunță că și-a reluat activitatea de capturare în urma solicitărilor venite din partea locuitorilor (galerie foto)

ro

27 May, 2020 00:00 2611 Marime text
  • Mai mulți cetățeni din Constanța au semnalat apariția mai multor haite de câini maidanezi în cartierele din oraș
  • Și pe străzile din cartierul Faleză Nord din Constanța, au reapărut maidanezii însă locuitorii susțin că deși animalele nu sunt agresive, nu le este confortabil să dea nas în nas cu ele
  • Reprezentanții Primăriei Constanța  susțin că Serviciul Gestionare Animale Abandonate și-a reluat activitatea de capturare în municipiul Constanța începând din data de 18.05.2020, în urma solicitărilor multiple venite din partea constănțenilor
     
În ultimile săptămâni, mai mulți cetățeni din Constanța au semnalat apariția mai multor haite de câini maidanezi în cartierele din oraș.
Unele dintre ele numărau chiar și peste 20 de câini. Și pe străzile din cartierul Faleză Nord din Constanța, au reapărut maidanezii însă locuitorii susțin că deși animalele nu sunt agresive, nu le este confortabil să dea nas în nas cu ele.
Cu toate acestea o femeie care locuiește în cartier ar fi fost mușcată de un câine fără stăpân, această având nevoie de îngriiri medicale, reclamă locuitorii din Faleză Nord.
“Știm că în Constanța sunt foarte mulți iubitori de animale, dar iubirea lor se manifestă doar pe stradă, când le aruncă o mână de mâncare și se sfârșește brusc în momentul în care cineva le spune să îi ia acasă”, mai spune constănțenii supărați.
Pe de altă parte, reprezentanții Primăriei Constanța  susțin că Serviciul Gestionare Animale Abandonate și-a reluat activitatea de capturare în municipiul Constanța începând din data de 18.05.2020, în urma solicitărilor multiple venite din partea constănțenilor.
De asemenea, cei care solicită adopția unui câine trebuie să lase în email și un număr de telefon pentru a fi contactati. Serviciul Gestionare Animale Abandonate poate fi contactat la numărul de telefon 0733.045213.
Abandonul câinilor revendicaţi ori adoptaţi constituie infracțiune și este sancționat conform Ordonanței de urgență nr. 155 din 21 noiembrie 2001.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii