Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tricou semnat de Hagi şi Gică Popescu, la licitaţie pentru ajutorarea unui tânăr din Năvodari

ro

25 Dec, 2020 00:00 3617 Marime text

 
  • Diagnosticul în cazul lui Andrei a fost Osteoblastom - tumoră la nivelul coloanei cervicale.
  • Andrei are o programare în Germania, pentru investigaţii amănunţite, pentru a stabili cu exactitate procedura
  • Costurile pentru începerea acesteia variază între 50.000 şi 100.000 de euro.
 
Andrei, un tânăr de 22 de ani din Năvodari, absolvent al Facultăţii de Matematică - Informatică, se confruntă cu probleme de sănătate, iar pentru ajutorarea sa a fost scos la licitaţie şi un tricou al FC Viitorul, cu semnăturile a două dintre legendele fotbalului românesc, Gică Hagi şi Gică Popescu. 
 
„Andrei are nevoie de noi mai mult ca oricând. Viața lui este în mâinile noastre și orice donație înseamnă șansă la viață pentru el.
Pe lângă donațiile așteptate putem licita și pentru un tricou semnat de legendele Gică Hagi și Gică Popescu. Suma de pornire pentru licitaţie este de 500 lei, câştigătorul făcând donaţia în contul lui Andrei”, se arată pe contul de Facebook al lui Ştefan Soldat.
 
Conform sursei citate, diagnosticul în cazul lui Andrei a fost Osteoblastom - tumoră la nivelul coloanei cervicale. „Recomandarea medicului curant a fost o intervenţie non-invazivă (protonoterapie), din pricina poziţiei tumorii, care înglobează artera vertebrală şi cordonul medular. Costurile sunt estimative, deoarece clinica din Heidelberg, analizând complexitatea dosarului, a decis efectuarea unor investigaţii amănunţite pentru stabilirea procedeului şi a costurilor exacte. Andrei are o programare în Germania, pentru investigaţii amănunţite, pentru a stabili cu exactitate procedura, iar costurile pentru începerea sa variază undeva între 50.000 şi 100.000 de euro. Împreună putem să-l ajutăm pe Andrei să depăşească acest scenariu sumbru din viaţa sa şi a familiei sale, să ducă o viaţă normală”, se mai menţionează în mesajul lui Ştefan Soldat.
 
Se pot face donaţii şi în conturile: 1. Titular - Andrei Mitrea, IBAN - RO26RZBR0000060022216902, valuta - lei, nume bancă - Raiffeisen Bank, cod swift: RZBRROBU; 2. Titular - Andrei Mitrea, IBAN -  RO78RZBR0000060021928555, valuta - euro, nume bancă - Raiffeisen Bank, cod swift: RZBRROBU.
 
Sursa foto: Facebook (Ştefan Soldat)

Citeşte şi:
 
#ConstanțaEsteBine
Fotbalistul Andrei Artean, de la FC Viitorul, şi-a scos la licitaţie tricoul de joc, pentru a ajuta un copil

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii