Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine - VIDEO Managerul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, Stela Halichidis, mesaj de Ziua Internațională a Asistentului medical

ro

12 May, 2020 15:06 10003 Marime text


 Managerul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, dr. Stela Halichidis, a transmis un mesaj de Ziua Internațională a Asistentului medical. Chiar dacă asistenții medicali sunt ocupați să lupte pe front cu pandemia de COVID-19, este momentul perfect să le urăm astăzi un simplu mulțumesc. 

Mulțumim pentru că luptați și nu vă lăsați! Mulțumim pentru că sunteți acolo unde mulți ne-am teme să fim! La Spitalul de Boli Infecțioase Constanța sunt internați bolnavii de coronavirus din județ și tratați cu cea mai mare grijă. Asistenții medicali luptă umăr la umăr cu doctorii pentru ca pacientul să iasă pe picioarele sale din unitatea spitalicească și să se declare victorios în lupta cu dușmanul invisibil.

Managerul Stela Halichidis a subliniat aceste gânduri printr-un mesaj dedicat asistenților medicali, prin intermediul cotidianului ZIUA de Constanța. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii