Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Tricouri cu semnăturile lui Gică Hagi și Virgil Ghiță, scoase la licitație de FC Viitorul, pentru a ajuta „Crucea Roșie“

ro

01 May, 2020 23:25 3971 Marime text
FC Viitorul a anunțat că începe luna mai cu o acțiune caritabilă, prin care susține obiectivul competiției eLiga1 de a oferi sprijin asociației „Crucea Roșie“ în lupta contra noului coronavirus.
 
În acest sens, clubul constănțean a scos la licitație două tricouri, unul cu semnătura managerului tehnic al echipei, Gică Hagi, iar celălalt cu semnătura fotbalistului Virgil Ghiță.
 
Licitațiile se derulează pe pagina de Facebook a FC Viitorul, până luni, 4 mai, la ora 21.00. În acest interval, cei care doresc să participle la licitație trebuie să lase un comentariu cu suma.
 
Pentru tricoul cu semnătura lui Hagi, licitația a pornit de la prețul de 1.000 de lei, iar pentru cel de-al doilea tricou, suma de pornire a fost 200 lei.  
 
Luni, se va anunța câștigătorul / câștigătoarea, care va trebui să facă dovada donației sumei licitate către „Crucea Roșie“, iar ulterior FC Viitorul îi va livra tricoul.

Sursa foto: FC Viitorul 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii