Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Triatlonistul constănțean Cristian Tranulea înoată în scop caritabil în cadrul Swimathon București 2020

ro

26 Jun, 2020 07:57 2867 Marime text

• Cristian va înota cinci metri pentru fiecare leu donat pentru aceasta cauză.
 
Tânărul triatlonist constănțean Cristian Tranulea (19 ani) se alătură unei cauze umanitare, urmând a participa în acest sens, în sprijinul copiilor cu probleme medicale, la Swimathon București 2020.
 
În mod normal, Cristian (sportiv la CSA Steaua București) ar fi trebuit să participe la întrecere în capitală, dar, din pricina pandemiei de coronavirus, va înota acasă, în mare, duminică, 28 iunie, de la ora 9.00.
      

Vă provoc să mă puneți să inot până în Turcia! În cadrul Swimathon București 2020, o să fiu în apă (în mare) pentru sprijinul copiilor cu boli cronice grave, alături de Dăruiește Aripi!! Voi înota 5 metri pentru fiecare leu donat de voi pentru aceasta cauză (fiecare donator trebuie să menționeze la detalii: ,,GO, TCR!", pentru a adăuga distanța în cursa mea! Intră și tu în echipa mea, printr-o donație cu cardul la: 
 
https://swimathonbucuresti.ro/tratamente-la-domiciliul-copiilor-cu-cancer/?fbclid=IwAR0ymJCVRgsIcImg0Ns_hRbzHTewNYfeVuAaVRGmJ_Uv0CpswI7KoaoSvTY

Fiecare leu contează enorm pentru acești copii! Hai să ajutăm! Împreună!, a fost mesajul lui Cristian.


Sursa foto: Facebook (Cristian Tranulea)   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii