Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Saptamana 40 a anului 2021 4-10 octombrie Toamna - doamna anotimpurilor

ro

04 Oct, 2021 09:46 2351 Marime text
Avansam rapid in ritmul apariției culorilor de toamnă - galben, roșiatic, maroniu, portocaliu - arborii îmbracă haine multicolore. Totul seamănă cu o expoziție de modă vintage și elegantă.
Doamna frunzelor veștede, toamna, este în plină exprimare creativă. Dacă adăugăm și jocul norilor pe cer, al curcubeelor multicolore și al vârtejurilor de vânt, ne facem un tablou cât mai vizual al jocurilor Naturii în toamnă.

Începem o altă săptămână frumoasă și provocatoare, în care energiile noastre dansează cum știu și pot ele mai bine. Mercur, planeta comunicării este încă în retrograd, alături de alte șase planete mari, adică suntem încă la examenele de Re ale toamnei.

Revizuim, re-vedem, reconsiderăm și refacem tot ce nu ne place cum este în acest moment.
Iar miercuri pe 6 octombrie avem o Lună nouă în Balanță, care va fi despre relații (tot cu Re) și echilibrul în comunicarea din relații.
Interesantă temă pentru această săptămână, nu-i așa?

Comunicarea în relații, împiedicarea la fiecare replică în Importanța de sine și ”eu am dreptate și tu nu ai”, încrucișarea săbiilor viziunilor înguste ale fiecăruia și transformarea dialogurilor în arene de arte marțiale reprezintă Jocurile favorite în relații.

Întreaga săptămână vom fi provocați pe comunicarea în relațiile apropiate, cu familia și rudele apropiate, cu partenerii de viață sau copiii, cu părinții sau prietenii apropiați.

Dacă știm că urmează aceste provocări, ne vom pregăti din timp, Vom face antrenament la mușchii auto-controlului, mai ales la mușchii limbii, care vor sta cât mai relaxați cu putință (adică, ne străduim să ne ținem gura și să nu ne duelăm verbal cu cei care ne provoacă). Dacă avem o replică deșteaptă, o oferim. Dacă nu, ne menținem limba relaxată și gura închisă.

Am făcut un pas în întâmpinarea acestei săptămâni și vă oferim un Webinar interesant. O conversație între trei femei - pe temele provocărilor în viață și a abillităților pe care le-am dezvoltat, pentru a le depăși.
https://alexaevent.ro/.../webinar-cu-dr-sorina-soescu.../

Un Webinar despre curaj, despre calități feminine (chiar și pentru un bărbat, aceste calități sunt importante) și despre re-amintirea comorilor moștenite de la părinți.
Vă așteptăm să vă alăturați discuției noastre în trei și să participați cu întrebări, comentarii, împărtășiri.

Ne pregătim cum știm mai bine, în această săptămână în care vom fi provocați în relații și în comunicarea din relații.
Ca de fiecare dată, orice nou obstacol este doar o modalitate de a ne antrena și a evolua.

Sa avem cu toții o săptămână de toamnă cât mai echilibrată. Doamna frunzelor veștede este întotdeauna elegantă și darnică.
Să ne fie bine tuturor,
Cu iubire

Sursă foto și text: Facebook.com / Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii