Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Săptămâna 27 a anului 2021. 5-11 iulie - Energia Mamei

ro

05 Jul, 2021 09:40 2041 Marime text

Urmează o săptămână în semnul Racului.

Soarele este deja în plin semn zodiacal al Racului, caracterizat prin sensibilitate, romantism, grija pentru familie, casă, hrănire (nutriție)și predispoziția la griji și multă emotivitate.

Cu alte cuvinte, energia Mamei.

Săptămâna ce urmează luna este în scădere până pe 10 iulie, când avem o lună nouă în Rac.
Sâmbăta viitoare avem și soarele și luna în semnul Racului, cu lună nouă, simbol de început, de nou, de înoire.

Dacă sunteți în cură de slăbire sau orice fel de proceduri de detoxifiere, vor avea efect intensificat întreaga saptamana.

Noi am intrat pe dieta de fructe, următoarele 5-6 zile, până la luna în scădere, pentru că ficatul și rinichii au nevoie de curățenie. Ne ajută cireșele și vișinele bune pe care le-am găsit, ne ajută pepenii (așa cum sunt ei la ora asta), ne ajută piersicile și caisele (foarte gustoase) și toate fructele disponibile în acest moment.

Nu este nevoie să fiți pe o astfel de dietă intensivă. Este suficient să reduceti alimentele grele și mai lente în procesare (lactatele, uleiurile și făinoasele) și să aveți dimineața (poate și la prânz) mese de fructe (la prânz pot fi și fructe ale legumelor, adică o salată de roșii, ardei, castraveti, asortată cu puțin mango ras sau măr ras, ceapă verde și mărar/pătrunjel tăiat mărunt).
Energia Mamei ne ajută cu orice fel de schimbări dorim să facem la nivelul alimentației, al hranei, al nutriției.

Dacă intenționați orice altă cură de tratament pentru corp (cură balneară la diferite statiuni, tratament de drenaj limfatic, orice fel de eliminări de toxine din corp), va funcționa extrem de bine această săptămână.

Dar la fel de bine vor funcționa și detoxifierile spontane (eliminări sub formă de răceli sau indigestii, erupții pe piele sau mucus eliminat în diferite forme - amigdalită, rinită, otită, conjunctivită, abces dentar, cistită, indigestie și multe altele).

Și nu doar detoxifierile fizice.

Și cele emoționale sau mentale funcționează la fel.

Ies fel și fel de emoții la suprafață, dacă nu au fost complet înțelese și procesate.

Știm că emoțiile apar pentru a ne învăța ceva despre noi, despre lume și despre modul în care ne raportăm la Forța vieții.

Dacă respectăm ”regulile de circulație” ale energiei în lume, parcursul .nostru fizic și emoțional este lin, fără evenimente mari. Dacă încălcăm, chiar și în ignoranță, regulile de circulație ale energiei (cu gândurile, vorbele sau acțiunile noastre), suntem sancționați cu diferite încercări și provocări.

Forța Vieții se comportă întreaga săptămână ce urmează ca o mamă. O mamă iubitoare și ocrotitoare, dar fermă și uneori nemiloasă, când vede că puii își fac rău singuri.

Nu este de glumit cu energia Mamei. Și este de profitat din plin de ea.

Indiferent de emoțiile declanșate, cea mai bună poziționare interioară este energia recunoștinței.
Recunoștință față de Mama pământ, față de viață, față de reursele existente și față de fiecare experiență care vine, așa cum este.

În fața energiei Racului, energia Mamei, a casei, familiei și emoțiilor, nu te poți comporta decât cu respect, venerație și recunoștință. Și o poți folosi, ca să rezolvi multe lucruri practice, în corp, în casă (curățenie), la serviciu, în relații și în orice domeniu al vieții care necesită re-structurare.
Avem instrumentele, știm care este traseul pentru următoarele zile, așa încât, ne programăm o săptămână fabuloasă și însuflețită.

Doar asta facem când știm că Mama este acolo, alături de noi, să ne susțină, să ne încurajeze și să ne urmărească eforturile!

Să ne fie bine tuturor!

Cu iubire,

Sursa text și foto: Facebook/ Zyanna Orinda

www.centrulnatura.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii