Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Săptămana 26 a anului 2021. 28 iunie- 4 iulie. Comanda fermă

ro

28 Jun, 2021 14:20 2441 Marime text
  • Invitația este pentru un Webinar în care prezentăm tehnici de echilibrare și transformare a furiei în energie dinamică și de schimbare.
  • V-am pregătit povești emotionante și transformatoare și suntem pregătiți, Catalin Petre și cu mine, să vă dezvăluim fragmente din viețile noastre in care energia furiei a mișcat munții.
Iata-ne cum înaintam zi de zi prin anul calendaristic și prin experiențele vieților noastre.

Repetand zi de zi comportamente si observand rezultatele obtinute, invatam.

Invatam zilnic ce functioneaza mai bine in vietile noastre. Ce este mai eficient practic pentru fiecare dintre noi. Invatam sa traim eficient (adica sa avem rezultate maxime cu eforturi minime). Invatam mereu ce nu ne face bine, ce sa eliberam si sa nu mai mentinem in gandurile noastre, in obisnuintele noastre sau in vietile noastre. Invatam sa facem curatenie in mod eficient.

Daca deja v-ati obisnuit sa va faceti zilnic sau frecvent cele 10 genuflexiuni, stiti ca genunchii vostri s-au obisnuit cu miscarea si o puteti face cu multa usurinta. Tot ce repetam mai mult timp devine un obicei.

Este mult mai util pentru fiecare dintre noi sa repetam miscari fizice, precum genuflexiunile zilnice, decat ganduri de auto-agresiune sau auto-blamare („iar n-am reusit, iar am ratat”).

Haideti sa schimbam modul in care vorbim cu noi insine, dar si in mod public. Nu mai folositi cuvinte osanditoare. Este ca si cum dati o comanda pentru esec, catre Forta Vietii.

Inteligenta Infinita, Forta Vietii sau Divinul (Creatorul) este foarte receptiva si reactiva la comenzile voastre verbale. Divinul este un Ospatar perfect, care va serveste la masa vietii exact ca ati comandat.

Daca ii cereti ”vreau o supa”, va aduce orice fel de supa. Doar asta comandati. Daca nu sunteti clar, precis si ferm in comanda, ospatarul aduce ce crede el ca va trebuie, nu ceea ce doriti cu adevarat sa comandati.

Saptamana care urmeaza, inaintam in profunzime in energia Racului, energia casei, caminului, familiei si a tuturor emotiilor si gandurilor conectate cu aceste subiecte.

Daca doriti sa faceti ceva pentru voi insiva si familia voastra, haideti ca impreuna sa invatam sa comandam ferm Inteligentei Infinite ceea ce real ne dorim in vietile noastre: armonie între noi, comunicare deschisa si prietenoasa, gasirea celor mai creative solutii pentru multumirea tuturor celor implicati si implinirea destinului de drept al fiecaruia dintre noi.

Cand am sosit pe Pamant, fiecare am conceput un plan de traire in aceasta viata. Este destinul nostru potential, pe care il cunoastem toti, la nivel de subconstient. El ne impinge inainte pe drumul vietii. De acolo ne vine inspiratia, vin intuitiile, vin directionarile vietii.
Pentru unii, destinul este o viata familiala echilibrata, copiii sanatosi, o casa prospera si o viata de cuplu tihnita.

Pentru altii, destinul este o cariera interesanta si de succes, sau creatia unui copil „energetic” (un proiect, o carte, un program, o echipa, o idee etc).

Orice este, fiecare stie in strafundul sufletului ca este menirea sa. Si atunci cand obstacolele vietii nu au permis implinirea destinului, lasam capul in jos. Inteligenta Infinita nu doreste asta pentru niciunul dintre noi. Ea este alaturi de noi, continuu, imboldindu-ne sa gasim curaj sa schimbam vorbele si gandurile din mintea noastra. Si sa cream circumstante favorabile, care sa ne indrepte catre destinul nostru care ni se cuvine de drept pe pamant.

Asa se face o comanda ferma catre Inteligenta Infinita: ”intentionez sa traiesc la maxim destinul meu de drept. Cu sanatate in corpul fizic, cu liniste in minte si suflet, cu bucurie si echilibru in relatii, cu abundenta in lumea materiala”.

Daca aveti nevoie de ceva concret, cereti in cuvinte potrivite, faceti comanda ferma Inteligentei Infinite si aveti credinta ca se intampla.
Materializarile sunt mai rapide in prezent, ca niciodata.

Fiti cu bagare de seama cum vorbiti cu Inteligenta Infinita, pentru ca totul este important. Atentie la detalii. Nu cereti lucruri care afecteaza alte persoane.

Nu cereti ca x sau y sa va iubeasca, pentru ca NU aveti putere asupra altei persoane. Si nici ca alta persoana sa se insanatoseasca sau sa primeasca bani. Cereti ca fiecaruia sa i se dea dupa ceea ce este drept si indreptatit sa primeasca, asa cum stie mai bine Inteligenta Infinita.

Cereti pentru voi cu o comanda ferma tot ce este nevoie sa va impliniti destinul. O cerere inteligenta, facuta catre Inteligenta Infinita este deja implinita.

”Orice lucru veți cere, când vă rugați, crezând că l-ați primit, îl veți avea....Trebuie să te comporți de parcă ai fi primit deja”.
Săptămâna care vine să facem comenzi ferme către Inteligenta infinita (precum cea de mai jos, care este doar un exemplu; imaginatia voastra are nevoie sa fie pusa la munca, pentru mai multe exemple):

”Multumesc ca imi aduci acum, aici, ceea ce mi se cuvinte de drept pentru implinirea destinului meu pe pamant”.

Când suntem împreună, puterea este mai mare decât a fiecăruia dintre noi separat. Vă invit la penultimul eveniment tip Webinar al acestei perioade, după care urmeaza o pauza binevenită.

Invitatia este pentru un Webinar în care prezentăm tehnici de echilibrare si transformare a furiei în energie dinamica si de schimbare. V-am pregatit povesti emotionante si transformatoare si suntem pregatiti, Catalin Petre si cu mine, sa va dezvaluim fragmente din vietile noastre in care energia furiei a miscat muntii.

https://awareness-of-you.com/ficat-si-furie-tehnici-si.../

Vom exemplifica folosirea comenzilor ferme catre Univers, prin propria noastra traire si prin ceea ce am invatat pana in prezent, in cursul inaintarii prin experienta vietii.

M-as bucura sa va revad, inainte de vacanta. Sa repetam impreuna comenzile ferme date Inteligentei Infinite de a ne ghida viata spre destinul nostru adevarat, intreg, nefragmentat de frici sau indoiala.

Sa aveti o saptamana cat mai eficienta si sa crestem in continuare, in ritmul sufletelor noastre

Cu iubire,

Sursa foto-text: Facebook/ Zyanna Orinda

www.centrulnatura.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii