Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Pregatirea pentru Solstițiul de iarnă. Ziua 5 a noii Creații. Ziua 34 de Post și Jurnal de iubire

ro

18 Dec, 2020 13:40 2057 Marime text


Plata datoriilor

Astăzi Luna este în Vărsător, alături de Saturn ce abia a re-intrat în Vărsător, pe 17 decembrie. Asteptând ca de maine și planeta norocului, Jupiter, să li se alăture în acelasi semn zodiacal.

Vărsătorul este un semn de aer, de mare generozitate si dăruire. Dar și de mare responsabilitate.

Reprezentarea pictorială a Vărsătorului este cea a unei persoane care toarnă apă dintr-un ulcior și această apă nu se mai termină.

Ca un fel de corn al abundenței, din care se scurge o energie infinită.

Astăzi este o zi minunată să ne plătim datoriile.

Pentru a putea crea ceva nou, din întuneric și dintr-o stare de bine, dincolo de emoții și senzații, din iubire și fără frâna de mână a legăturilor, avem nevoie să ne descărcăm de ”datorii” și să fim ușori și flexibili.

Când suntem orbiți de durere, de emoții intense, dar și în perioada de ignoranță a imaturității noastre, facem inconștient multe datorii.

Către noi înșine (ne promitem să facem cursuri, să învățăm ceva, să facem mișcare, să mâncăm într-un fel) - datorii pe care nu le respectăm.


Către ceilalți - avem de terminat relații în mod explicit (cateva cuvinte de încheiere, meșteșugit rostite, sunt de ajuns), de spus la revedere la proiecte sau să încheiem lucruri începute și neterminate.

Poate avem bani de returnat și mereu găsim scuze să nu o facem. Sau obiecte, haine, simboluri, alte obiecte pe care trebuie să le dăm înapoi sau să le dăm mai departe.

Ne tot întrebăm de ce ”pierdem” în viața noastră - timp, energie, bani. Sau de ce apar stagnări și blocaje.

Dacă nu ne plătim la timp datoriile, ele sunt oricum echilibrate inconștient și involuntar - prin pierderi, blocaje și echivalări.

Când facem conștient acest proces, semnalăm Energiei vieții și Divinului că ne asumăm responsabilitatea.

Către Natură și pământ - datorii de suflet, de onoare, de energie.

Care sunt ”înregistrare” în contabilitatea Vieții. Ce nu are nevoie de tabele Excel, pentru a ascunde micile ”înșelătorii”.

În energia vieții nu există artificii contabile.

Totul este foarte direct - plus și cu minus fac zero.

Să ne uităm în prezent în viețile noastre și să nu ne mai ascundem după poveștile minții.

Astăzi putem face un mare gest de putere personală și să lăsăm deoparte ascunsul după degete.

Răspicat și adunându-ne curajul, spunem energiei din jurul nostru că ”am crescut” și suntem ”în Joc” în mod conștient.
Devenim un partener al Vieții, în Jocul său infinit pe Pământ.

Cu multă iubire față de noi înșine și ceilalți, iubire izvorâtă din compasiunea, toleranța și iertarea în cantități nelimitate a lui Chariklo, dar și cu multă înțelepciune și curaj, primite de la Chiron, susținuți la spate de Saturn, patronul karmei și împinși spre înainte de energia dăruirii și împărtășirii adusă de Vărsător, ne creăm un nou drum prin Energia Vieții: un drum curat, fără datorii și cu asumarea responsabilității.

Astăzi ne exprimăm ca adulți responsabili, în viața noastră, întreaga zi. Ne achităm datoriile către corpul fizic (mișcarea fizică, exerciții de respirație, grijă corporală delicată și mâncare puțină și de bună calitate), către suflet și forța Vieții (meditație, contemplare, rugăciune, gânduri bune și binecuvântări pentru toți) și către întreaga lume din jur (încheieri și achitarea datoriilor, de orice fel).
Reciclăm tot ce se poate recicla, ducem gunoaie, eliberăm casa și dulapurile de stagnare, ne curățăm poșetele, memoria de la telefoane și computere, ne plătim datoriile financiare pe care le avem, ce ne așteaptă de ceva timp și intrăm în vibrația de flux a zilei.

Mă bucur să fim împreună în Noua Creație, ce include mai multă responsabilitate pentru gesturile proprii și o nouă viziune asupra intervenției pe care o avem asupra vieții.
Ce creăm împreună?
O energie transparentă, fluidă și cuprinzătoare.
Avem cu toții loc, împreună, fiecare găsindu-ne locul potrivit și având grijă de noi înșine și de tot ce putem din jurul nostru.
Omenirea, ca un organism biologic.

Fiecare cu locul și sarcina lui, acționând împreună ca un stol unic, și zburând în aceeași direcție: starea de bine.
Să aveți o zi a iubirii (ziua de Sf Vineri) generoasă și darnică (Vărsător).
Împreună, creăm o nouă energie.
Vă iubesc!

Sursă text și foto: Facebook/ zyanna.orinda.7
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii