Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Portalul Leului. Prima zi din august

ro

01 Aug, 2021 15:50 3093 Marime text

 
  • Această forță a Regalității și a Leului este în noi continuu, dar anual poate fi re-întărită și folosită, pentru binele fiecăruia dintre noi (dar și al celor din jur).
  • Ne aflăm în acest Portal al Leului, prins între Luni pline în Vărsător, semn al dăruirii și generozității, pentru că atunci când trezim în noi puterea interioară, toți cei din jur se vor simți inspirați și vor putea beneficia.
Se simte schimbarea energiei Lumii, pentru toti cei care au simturi acordate la fluxul energiei.

Ieri, pe 31 august, a fost ziua de Lughnasadh, o sarbatoare celtică care onorează jumătatea distanței între Solstițiul de vară și Echinocțiul de toamnă.
În plină caniculă și căldură a verii, am putut simți primele adieri ale toamnei, discrete și împletite delicat în zilele de concediu și de timp liber.

Odată cu depășirea acestui mijloc, intrăm într-o energie complet nouă. Aceasta începe cu Portalul ”Leului”, un tranzit astrologic anual destul de interesant.
Anul acesta, acest ”Portal al leului”, care are loc pe 8 august (8.08) este prins exact la mijloc între două luni pline în Vărstător, Luna plină ce a fost pe 23 iulie și cea care urmează pe 22 august.

Este foarte rară circumstanța în care Luna plină este exact în același semn astrologic, două luni la rând. Și mai rar, când prinde la mijloc Portalul Leului, ziua în care zodia Leului își oferă puterea energetică tuturor celor care doresc să profite de ea.

Ce înseamnă Portalul Leului?

Leul este un semn al puterii interioare, al forței vieții, al abilității de a-ți controla atât instinctele, cât și circumstanțele exterioare.Leul este un semn al regalității.
Acest ”Portal al Leului” este perioada din an în care ne reamintim de regalitatea noastră interioară. De faptul că indiferent ce ni se spune, ce povești rulăm în mințile noastre programate de ceilalți, umanitatea noastră, cu toată forța ei, devine mai puternică.

Suntem Regi și Regine în propriile vieți, dacă alegem să fim.

Ne tratăm cu respect, ne onorăm puterile și cunoașterea, ne acceptăm slăbiciunile și le transmutăm în abilități utile, creștem și evoluăm și nu mai permitem să fim tratați ca niște copii neputincioși sau ca niște oi din turmă, ce pot fi mânate acolo unde doresc păstorii.

Această forță a Regalității și a Leului este în noi continuu, dar anual poate fi re-întărită și folosită, pentru binele fiecăruia dintre noi (dar și al celor din jur).

Ne aflăm în acest Portal al Leului, prins între Luni pline în Vărsător, semn al dăruirii și generozității, pentru că atunci când trezim în noi puterea interioară, toți cei din jur se vor simți inspirați și vor putea beneficia.

Nu facem nimic doar pentru noi înșine. Lucrul cu noi, creșterea interioară, este mereu atât pentru noi, cât și pentru ceilalți. Întrucât suntem inter-conectați și niciodată nu am fost separați. Creșterea unuia dintre noi înseamnă mereu și creșterea celor din jur. Un salt evolutiv pentru unul înseamnă salturi evolutive pentru alții. Așa crește omenirea. Asta s-a întâmplat mereu de-a lungul istoriei.

Practic, Portalul Leului poate fi folosit pentru o susținere corporală importantă.

Portalul Leulului este o perioadă minunată pentru tot ce înseamnă zona capului.

Coama leului ne arată că orice facem pentru părul nostru minunat (antenele noastre în lume) are efect benefic în această perioadă. Tratamente cu plante, spălări blânde sau pur și simplu, aerisirea părului mai frecventă ajută mult. Dar și orice facem pentru ochi, pentru urechi, pentru zona sinusurilor, pentru zona bucală și dantură are efect mult mai intens, în această perioadă de Portal al Leului. Acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie să vedem mai bine, să auzim mai bine, să ne ”miroasă” totul cât de clar cu putință și să recepționăm toate semnalele necesare pentru a ne poziționa coerent pe drum.

Cel mai important lucru pe care îl putem face pentru zona capului este pentru creier, memorie, atenție și concentrare. Întrucât sub coama de leu este o inteligență ce poate fi folosită în beneficiul nostru.

Voi reveni în următoarele zile cu câteva informații despre lucrul pe zona capului. Este atât de benefică și importantă în această perioadă, încât ar fi realmente păcat să pierdem oportunitatea.

Acum este momentul să facem și ceva schimbări importante în drumul nostru, fie acestea legate de carieră, de casă, de relații sau de corpul nostru. Orice intenționăm și aplicăm în această perioadă are atât șanse mari de realizare, cât și eficiență în aplicare. Mă bucur să știu că vă poate fi de folos informația cu Portalul Leului, văzut în acest mod practic și util, la nivel personal.

Vom profita de perioadă și ne vom acorda cu toată puterea cunoașterii și experiențelor noastre, să beneficiem cu toții de oportunitate. Energia anului se scurge și noi înaintăm odată cu ea. Când înțelegem mai bine reperele importante de-a lungul drumului și folosim portalele de oportunitate, există o șansă ca evoluția să fie mai rapidă.

Sau măcar, mai ușoară și mai interesantă.

Vă doresc tuturor un Portal al leului cât mai dinamic și benefic.

Să ne fie bine tuturor,

Vă iubesc,

Sursă text și foto: Facebook/ Zyanna Orinda

www.centrulnatura.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii