Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Femeia, scoasă de sub dărămături. Voluntarii vor reface locuința afectată de explozie pentru bătrâna din localitatea Corbu

ro

11 May, 2020 00:00 2815 Marime text

Printre sutele de știri negative, bunătatea oamenilor nu este suprimată de pandemia noului coronavirus. A întinde o mână de ajutor, în orice circumstanță este o dovadă de umanitate ce nu poate fi trecută cu vederea. Tragedia din localitatea constănțeană Corbu a scos ce este mai bun din mai mulți oameni care au venit în sprijinul unei femei în vârste, care a rămas fără o parte din locuință în urma unei explozii din toiul nopții.

Pe 9 mai, zece pompieri din cadrul stației Midia au intervenit la Corbu, pentru a scoate o femeie de 70 de ani de sub dărămături, fiind victima unei explozii. Totul s-a petrecut pe strada Cabanei, din localitatea Corbu. Femeia a avut arsuri pe 20% din suprafața corpului, dar se află în stare bună.
Casa, din păcate, a fost grav afectată de explozia buteliei. Nu a durt nici 24 de ore, căci oamenii din localitate, cu multă bunăvoință, s-au aliat pentru a o ajuta pe bătrânică. Pe lângă refacerea locuinței, ei vor asigura o sumă de bani lunar pentru femeie pentru a-și cumpăra alimente.

„Update: Am reusit sa ne mobilizam extrem de repede si sa o ajutam pe bunica. Constructia va fi refacuta si dotata in intregime, bunica va primi si o suma de bani lunar pentru alimente si medicamente.
#oamenicusufletmare
Dragi prieteni! Aseara in com. Corbu a explodat o parte din casuta unei batrane. Din pacate, nu a mai ramas nimic din mica bucatarie ce o avea amenajata in acel corp de casa. In cazul in care aveti vreun aragaz mic pe care nu il mai folositi si doriti sa faceti un bine, va rog sa ma contactati in privat.
Va multumesc!”, au transmis binefăcătorii.
 
Sursă foto: Facebook.com/ Grup Comuna Corbu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii