Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Avocații din Constanța au donat un Aparat de nebulizare Nocospray Spitalului de Boli Infecțioase (galerie foto)

ro

08 May, 2020 16:44 2078 Marime text


Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă. Și iată că există și oameni care donează, care ajută spitalele și personalul din prima linie în lupta cu coronavirusul. 

Cătălin Filișan, decanul Baroului Constanța spune că avocații s-au mobilizat și au achiziționat un Aparat de nebulizare Nocospray pe care l-au donat Spitalului de Boli Infectioase Constanța. 


Mulțumesc colegilor avocați care s-au mobilizat și împreună cu care am achiziționat un Aparat de nebulizare Nocospray pe care l-am donat Spitalului de Boli Infectioase Constanța în valoare de 21.500 lei.

La achiziționarea aparatului și a soluției de dezinfectare a contribuit și societatea TRANSGUARD SECURITY SRL, care nu este la prima donație făcută Spitalului de Boli Infectioase Constanța.

Să ne revedem sănătoși. Totul va fi bine !!, a menționat Cătălin Filișan pe pagina sa de Facebook. 

Sursa foto: Facebook/ Cătălin Filișan 

Citește și: ​#ConstantaEsteBine Cătălin Filișan, decanul Baroului Constanța - „Perioada de urgență se va sfârși, cel mai probabil, în luna mai. Vor urma vremuri mai bune“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii